• BernadetteBos

Woonomgeving de Bleek

De Bleek bevindt zich op een mooie locatie in het centrum van Neede. Steek je de straat over, dan ben je al in het centrum. Het busstation is slechts 100 meter verderop. Aan de overkant van de straat bevindt zich een overdekt zwembad.

De woonvoorziening deelt het gebouw met de VSO (voorgezet speciaal onderwijs), de Triviant.
De Bleek is onderdeel van cluster 1110. Dit cluster bestaat behalve uit De Bleek, ook uit het Bernadettebos een woonvoorziening voor kinderen. Daarnaast biedt het cluster ook ambulante begeleiding.

In Neede zijn tal van clubs en activiteiten waar cliënten lid van kunnen worden of aan mee kunnen doen, zoals bij de plaatselijke voetbalclub of het sociaal cultureel centrum het Bastion waar vrije tijdsbesteding voor mensen met een beperking wordt aangeboden. Deze activiteiten zijn allemaal in de nabije omgeving en goed te bereiken met de fiets.
Aveleijn biedt ook veel activiteiten aan, indien cliënten hier naar toe willen, schrijven we de belangstellende cliënten hiervoor in. Naast de activiteiten die Aveleijn biedt, kunnen cliënten ook allerlei cursussen volgen via Aveleijn.